RD - vícegenerační - Brno - Bystrc - zahrada - garáž - po rekonstrkukci

Evidenční číslo: 168
Typ: Řadový
Adresa: Foltýnova, Brno-Bystrc, Bystrc, Brno, Brno-město
Cena: 22 000 000Kč
22 000 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, vícegenerační, Brno Bystrc, zahrada, garáž, po rekonstrukci, ve velice klidné ulici. Ze zadní části domu se nachází již zahrádky a les .CP pozemku činí 1.368 m2, podlahová plocha třípatrového domu činí 340,6 m2.
Nemovitost disponuje vlastní příjezdovou bránou, garáží pro jeden vůz s možností parkování dalších dvou aut na vlastním uzavřeném pozemku. Nemovitost je třípatrová s jedním podzemím podlažím, je možné ji využít jako vícegenerační bydlení a nabízí nádherné výhledy do zalesněného okolí. V přízemí vilky je prostorná vstupní chodba, jedna koupelna se sprchovým koutem a WC. Z této haly je možno vstoupit buď do suterénního patra se třemi místnostmi, technickým zázemím, kde je umístěn plynový kotel, umyvadlo a vývody na pračku a sušičku a prostorná šatna. Z této části je možný vstup na zahradu. Nebo můžeme dále pokračovat z haly do obývací části, propojené s jídelnou a velkou kuchyní. Z obývacího pokoje a jídelny výhled na zahradu s bazénem a francouzskými okny můžeme vstoupit z obou částí přes prostornou terasu k bazénu a do zahradní části
V mezipatře domu je koupelna s rohovou vanou, dvojumyvadlem, samostatným WC a pokoj s okny do ulice, dále po pár schodech se nachází chodba s šatní skříní, šatna a dále ložnice a pracovna s výhledem do zeleného okolí a zahrady. Z obou pokojů je vstup na další terasu
Z chodby v patře vstupujeme do třetího patra domu, které je koncipováno jako mezonet - samostatná bytová jednotka. V 3NP- mezonetové části se nachází jídelna, samostatná kuchyňka, koupelna s vanou a WC a dřevěných schodištěm vstupujeme do podkrovní části prostorného obývacího pokoje, další ložnice s vestavěnou skříní a skladem. Z ložnice je vstup na horní terasu domu, z které je krásný výhled na okolí lesů.
Dispozice:
1PP - 5 místností:
chodba, technická místnost,šatna,místnost 1,místnost 2 se skládkem, zahradní místnost
1NP+mezipatro - 4 místností:
vstupní hala, koupelna se sprchovým koutem a wc, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (cca 60 m2), terasa , garáž
2NP + mezipatro 5 místnosti:
pokoj 1 , koupelna + samostatné wc, ložnice, pracovna, šatna
3NP mezonet 6 místnosti:
jídelna, koupelna s wc, kuchyň, pokoj 1, pokoj 2,šatna

Na dům navazuje jedna zahradní část s bazénem se slanou vodou a pískovou filtrací a dále rozhlehlá vzrostlá okrasná zahrada se zavlažovacím systémem a posezením. Dále je ve spodní části zahrady samostatná zateplená chata. Zahrada je orientovaná do lesa.
K domu je možnost 2. příjezdu zadní bránou. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě
V domě je zaveden internet a ostatní služby: o2 a UPC, satelit. Dům prošel v roce 2008 rozsáhlou rekonstrukcí. Okna jsou plastová. Více info v RK. Volný.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Foltýnova, Brno-Bystrc, Bystrc, Brno, Brno-město

Plochy

Plocha bazénu: 9m2
Plocha zastavená: 131m2
Plocha zahrady: 1237m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Balkon, Lodžie, Terasa, Garáž, Parkování, Sklep, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Bazén

Inženýrské sítě

Internet

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet, Kabelová televize

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?