Evidenční číslo: 53
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Dobrá Voda, Žďár nad Sázavou
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Zrealizovali jsme prodej samostatně stojícího rodinného domu o velikosti 5+kk + jídelna, s garáží, vjezdem na pozemek, parkovacím stáním pro 2 - 3 auta, s okrasnou velkou zahradou, terasou, v krásném a klidném prostředí Vysočiny, obec Dobrá Voda, kú. Dobrá Voda u Křižanova. Celková plocha pozemků 1500m2, zastavěná plocha a nádvoří 169m2, zahrada 1331m2, užitná plocha 130m2. Dům je cihlový a je napojen na IS ( voda, kanalizace, elektřina 230/380V, plyn před pozemkem), sedlová střecha - krytina pálená taška. Bezproblémové příjezdové komunikace. Vytápění ÚT - elektrický kotel a elektrický bojler na ohřev vody, plechové radiátory, krb v obývacím pokoji s vytápěním 1 ložnice, vrtaná studna s užitkovou vodou. Kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (elektrická trouba, sklokeramická varná deska), lednice, plastová okna s vnitřními žaluziemi, do obývacího pokoje posuvné interiérové dveře, vrata do garáže zasouvací. Kolaudace nemovitosti v roce 2007.
Dispozice: garáž 17,60m2, dům :1.NP.( 56m2) - vstupní předsíň, hala, WC s umyvadlem, obývací pokoj s krbem, kuchyňský kout, jídelna, pokoj (pracovna), schodiště do 2.NP. (74m2) - hala, 2 x pokoj s balkonem a výhledem do zahrady, komora, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a prostorem na pračku, WC samostatně. Dům je ze 2/3 podsklepen ( dvě velké technické úložné místnosti).
Uvolnění nemovitosti dohodu.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Dobrá Voda, Žďár nad Sázavou

Plochy

Plocha zastavená: 169m2
Plocha zahrady: 1331m2

Počty místností, umístění

Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?

Kde inzerujeme?