Evidenční číslo: 205
Typ: Řadový
Adresa: Čechova, Šlapanice, Brno-venkov
Cena: Info v RK
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

-STAV:REZERVACE-
Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 3+1, obec Šlapanice u Brna, okres Brno - venkov. Jedná se o cihlový, řadový dvoupodlažní dům, nepodsklepený se sedlovou střechou s nízkým sklonem se zastavěnou plochou 58 m2, bez vlastní zahrady. Dům má dispozici 3+1 s kuchyní a 3 pokoji, koupelnou, WC a komorou. Za domem je malý zastřešený dvorek. Hlavní vstup do domu je z uliční strany. Vchodové dveře ústí do chodby v 1.NP, ze které je vstup doleva do obytné kuchyně s oknem do ulice. Z chodby je vstup do pokoje a odtud prosklenými dveřmi na dvorek za domem a na opačné straně do komory a na WC. V pokoji jsou krbová kamna na dřevo, která vytápí pomocí radiátorů umístěných ve všech pokojích pro celý dům. Po dřevěných schodech se vyjde do 2.NP, odkud je vstup do dvou pokojů a do koupelny s vanou a elektrickým bojlerem. V jednom z pokojů je vstup po vytahovacích schodech na půdu. Dům nemá kromě zastavěné plochy o výměře 58 m2 žádný pozemek. Dům je napojen na elektrickou energii, obecní vodovod, septik s přepadem do obecní kanalizace, která vede před domem, a má zaslepenou přípojku plynu. Rozvod elektroinstalace je původní. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Stavba o šířce 5,5 m a hloubce 11 m, má 4 obytné místnosti. Dům má původní dřevěná kastlová okna, podlahy jsou dřevěné s původními prkny, v 1.NP v kuchyni lino, v pokoji dlažba, ve 2.NP beton a původní dřevěné desky.
Dům je nepodsklepený, nad celým domem je nizoučká půda, půdní prostor je neobyvatelný.

Dům je v původním stavu bez jakékoliv zjevné rekonstrukce, bez omítek, je určen ke kompletní rekonstrukci, případně k demolici a nové výstavbě na půdoryse zastavěné plochy, která může být určena k bydlení, podnikání nebo jejich kombinaci.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Čechova, Šlapanice, Brno-venkov

Plochy

Plocha zastavená: 58m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?

Kde inzerujeme?