Prodej bytu OV 2+kk - Brno - Tuřany - Sokolnická - balkon

Evidenční číslo: 118
Typ: Řadový
Adresa: Sokolnická, Brno-Tuřany, Tuřany, Brno, Brno-město
Cena: Info v RK
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk Brno, Tuřany, ul. Sokolnická. Byt o výměře 50 m2 + lodžie je situovaný ve 2.patře cihlového bytového domu, je orientovaný na jihozápad a k bytové jednotce patří zděný sklep v 1.PP domu.
Dispozice:
vstupní předsíňka s věšákovou stěnou, chodbička, z níž je vstup do koupelny s vanou a WC a odvětrávacím oknem do společné chodby. V koupelně je umístěn kombinovaný plynový kotel Thermona . Z chodbičky je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odtud je vchod do ložnice, která má vstup na prostornou slunnou lodžii, kde je umístěna parabola satelitu. Kuchyňská linka je umístěna po všech třech stěnách niky včetně vestavných spotřebičů (plynová deska, elektrická trouba, velká lednice, myčka).
Topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem, podlahové krytiny plovoucí podlaha a dlažba, dřevěná eurookna s novým nátěrem. Byt je po částečné rekonstrukci v r. 2021.
Bytový dům byl dokončen 8/2005, nyní se plánují opravy domu, které budou financovány z naspořených finančních prostředků z fondu oprav. Byt má velmi nízké měsíční náklady - zálohy na služby 1.573,- Kč (z toho fond oprav 498,- Kč), + elektřina + plyn + internet. Byt je v současné době tržně pronajatý.

Bytový dům se nachází na samém konci Brna v prostředí vhodném pro děti, v okolí je venkovní posilovna, dětské hřiště, mateřská školka, autobusová zastávka před domem, v okolí louky a lesy. V Tuřanech je veškerá občanská vybavenost, základní škola, školka, lékárna, pošta, cesta do středu města trvá 20 minut. Parkování před domem.
Byt je ihned k prodeji, nabídková cena 6.000.000,- Kč + provize RK, při rychlém jednání a hotovostní platbě výrazná sleva.
Energetická třída D.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Sokolnická, Brno-Tuřany, Tuřany, Brno, Brno-město

Plochy

Plocha lodžie: 4m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 3. podlaží
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: D - méně úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Lodžie

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?