RD - vila - 5,5+2 se zahradou Brno - Královo Pole - CP 509 m2

Evidenční číslo: 63
Typ: V bloku
Adresa: Dobrovského, Brno-Královo Pole, Královo Pole, Brno, Brno-město
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Zrealizovali jsme prodej rodinného domu - vily o dispozici 5,5 + 2, Brno, městská část Královo Pole, ulice Dobrovského. Tato stylová ojedinělá nemovitost se nachází v lukrativní městské části, ve vilové čtvrti. Nemovitost je v původním zachovalém stavu, zahrada, garáž, parkovací stání na vlastním pozemku i před, ze 3/4 podsklepena a je určená k citlivé modernizaci. Celková plocha pozemku činí 509 m2, zastavěná plocha 138 m2.
Dispozice: 1. PP: velké sklepní prostory - 4 místnosti.
1.NP: vstupní prostor, chodba, hala, dále dispozice 2,5 + 1 se vstupem na zastřešenou terasu a do zahrady, koupelna, WC, kuchyně a spiž, zachovalé unikátní schodiště do 2.NP. Pokoje cca 2x 20m2, pokoj pro služku cca 8m2, kuchyně cca 15m2, koupelna cca 6m2, samostatné WC.
2.NP: obytný prostor o dispozici 3+1, pokoje cca 2 x 20 m2, průchozí kuchyně cca 7 m2, koupelna včetně WC cca 6 m2, ložnice cca 8 m2, vstup na ( zimní zahradu) lodžii, vstup na půdu( možnost rozšíření obytné plochy). Za vilou se nachází zahrada, která je přístupná i vjezdem z ulice. Orientace na JV - SZ. Veškeré IS. Skvělá investiční příležitost jak pro bydlení nebo sídlo firmy.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Dobrovského, Brno-Královo Pole, Královo Pole, Brno, Brno-město

Plochy

Plocha zastavená: 138m2
Plocha zahrady: 371m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?

Kde inzerujeme?