Evidenční číslo: 272
Typ: Řadový
Adresa: Dlouhé hony, Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, Řečkovice, Brno, Brno-město
Cena: 12 800 000Kč
12 800 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům na ulici Dlouhé hony v Brně - Řečkovicích, postavený v r. 1946 ve vyhledávané lokalitě s výbornou dopravní obslužností a veškerou občanskou vybaveností. Dům má tři nadzemní podlaží a obytné podkroví, přičemž každé podlaží má vlastní vstup z centrálního schodiště a tvoří samostatnou obytnou část. 1.NP byt o velikosti 1+KK po rekonstrukci (nová podlaha omítky rozvody sítí), přes chodbu je sklad, WC a prádelna s možností zbudování koupelny. Ve 2.NP se nachází 2 obytné místnosti s WC, koupelnou a komorou. V 3.NP se nachází 2 obytné místnosti - kuchyňský kout, WC a koupelna přestavěná na šatnu a komora. Ve zrekonstruovaném podkroví se nachází 2,5 místnosti - koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Celkem má dům 4x WC, 2x koupelnu a 2x kuchyň. Při renovaci zde byl upraven krov, položena nová střešní krytina, izolace, sádrokartonové podhledy a podlaha.
Stavba je nepodsklepená, napojena na všechny dostupné technické sítě (obecní vodovod, elektřina, plyn, kanalizace, internet VDSL), které jsou aktuálně rozděleny vytápěním přes plynové kotle a elektřinou vždy pro dvě podlaží. V průběhu doby došlo k částečné modernizaci domu, byla instalována plastová okna, obnoveny některé rozvody elektřiny, topení a otopná tělesa.
Pozemek o celkové výměře 150 m má předzahrádku s možností parkování vozidla, zastavěná plocha stavbou činí 70 m a za domem je malá část pro relaxaci či zemědělské využití.
Dům je zajímavou investiční příležitostí s možností vymezení čtyř bytových jednotek.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Dlouhé hony, Brno-Řečkovice a Mokrá Hora, Řečkovice, Brno, Brno-město

Plochy

Plocha zastavená: 70m2
Plocha zahrady: 30m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?