Evidenční číslo: 206
Typ: Řadový
Adresa: Rooseveltova, Horní Brána, Český Krumlov
Cena: 16 000 000Kč
16 000 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji historický rodinný pension - ubytovací zařízení v obci Český Krumlov, ul. Rooseveltova ve vzdálenosti 5 minut chůze od historického centra Českého Krumlova, které je zahrnuto do seznamu světového dědictví UNESCO. Objekt patří mezi nemovité kulturní památky v památkově chráněném území.
Jedná se o třípodlažní pension, který nabízí komfortní ubytování pro rekreaci i služební cesty. Na třech patrech je 6 pokojů, z toho 3 dvoulůžkové pokoje, které sdílí společnou historickou koupelnu a sociální zařízení na chodbě, další tři pokoje pro 2 - 4 osoby mají vlastní koupelnu. V přízemí penzionu se nachází malý obchůdek, kde si lze zakoupit suvenýry, obrazy, vitráže a jiné předměty, sklep. Parkováni u objektu je možné na jednom parkovacím místě, které je v majetku města, případně dále od centra.
Zastavěná plocha penzionu je 55 m2, užitná plocha je 165 m2. Stavba je napojena na obecní vodovod, elektřinu, kanalizaci a plyn. Plynový kotel slouží k ohřevu vody i k topení. Penzion se nabízí včetně veškerého vybavení.
Kompletní rekonstrukce objektu proběhla v r. 2007-2008 (výměna střechy, odpady, podlahy, vnitřní a vnější omítky, schody, dlažby, okna, dveře, elektřina, koupelny)
Penzion je ve stálé permanenci, pokoje jsou nabízeny přes booking.com. Penzion má 100% vytíženost v období prosinec - leden a duben - říjen.
Měsíční náklady na energie jsou ve výši 13.000,- Kč (zálohy na vodu, energie, parkovací místo, internet).
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Rušná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Rooseveltova, Horní Brána, Český Krumlov

Plochy

Plocha zastavená: 55m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Parkování

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?