OV 1+kk - Brno - Bohunice - ulice Uzbecká - po celkové rekonstrukci - prostorná lodžie

Evidenční číslo: 22
Typ: Řadový
Adresa: Uzbecká, Brno-Bohunice, Bohunice, Brno, Brno-město
Cena: Info v RK
Info v RK

Prodáno/pronajmuto

int(7) int(0)

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Zrealizovali jsme prodej bytu v osobním vlastnictví o velikosti 1+kk, po celkové kompletní rekonstrukci, Brno, Bohunice, ulice Uzbecká, panel, 5.p./7.p, s výtahem. Celková plocha bytu 33 m2 + prostorná lodžie s orientací na západ. Byt prošel celkovou rekonstrukcí: nové jádro, koupelna se sprchovým koutem a WC, v kuchyňském koutě nová linka včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramická varná deska, lednice, horkovzdušná trouba, odsavač par), nové plovoucí podlahy a dlažba, nové interierové dveře včetně obložkových zárubní, do koupelny posuvné dveře, nové rozvody elektřiny, vody, odpadů. Prostor na spaní je částečně oddělen příčkou od kuchyňského koutu a obývacího prostoru. Byt se prodává včetně zařízení: kuchyňská linka včetně spotřebičů, pračka s vrchním plněním, sušička, sedací souprava, dvoulůžko. Orientace bytu západ.
Dům po celkové revitalizaci: zateplení, fasáda, nové vstupní dveře, nový výtah, plastová okna včetně vnitřních žaluzií, stupačky v plastu. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu.
Bezproblémové parkování u domu, uvolnění dohodou.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím majitelem předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádíme energetickou třídu G.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Panelová
Adresa: Uzbecká, Brno-Bohunice, Bohunice, Brno, Brno-město

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 6. podlaží
Počet NP: 8
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?

Kde inzerujeme?